De Vierendeelbrug schittert het hele jaar door met duurzame verlichting

01/10/2024Openbare verlichting, Lichtvisie, Monumentverlichting

Vanaf de snelweg vormt de iconische Vierendeelbrug dé toegang tot de Belgische gemeente De Panne. Deze brug schittert voortaan het hele jaar door, ook na zonsondergang. Spectrum ontwikkelde, in opdracht van de gemeente De Panne en Fluvius, het lichtontwerp. In het ontwerp werd een veelheid van lichtmodi voorzien. Er werd er gekozen voor RGB-spots en met behulp van geavanceerde LED-technologie kan de brug het hele jaar door in elke denkbare kleur schijnen.

Met de gekozen verlichting heeft de gemeente de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende lichtmodi, van een discostand en tot een betoverend kerstthema. Dus, of je nu over de brug rijdt tijdens de donkere januaridagen of op een willekeurige dag van het jaar, je zult zeker onder de indruk zijn van het visuele spektakel. Kom en bewonder de brug die zowel mooi als sterk is, en laat je betoveren door de innovatieve verlichting die een nieuwe dimensie aan de Vierendeelbrug geeft.

Kortom: traditie en moderniteit komen samen in een spel van licht, archtectuur en innovatie. Met deze duurzame verlichting zorgen gemeente De Panne, Fluvius en Spectrum voor een extra eyecatcher voor bewoners en bewonderaars van deze opmerkelijke brug.

Spectrum Nederland

Midden Engweg 37a
3882 TS Putten
+31 341 35 90 00
info@spectrumadvies.nl

Spectrum België

+32 472 98 40 63